Clinical nutrition and dietetic services

Сфери на дейност

Мартина Измирлийска

За Мартина Измирлийска

МАРТИНА ИЗМИРЛИЙСКА, диетолог.

В медицинско направление Здравословно хранене и Диететика съм възпитаник на два от водещите Медицински университети в страната. Към момента повишавам нивото на образователно – квалификационната си степен.

Притежавам разрешително за работа по професията и регистрация на практиката към РЗИ. В областта ми на развитие притежавам и други дипломи и магистърски програми от страната и чужбина.

Сертифициран Специалист диетолог съм при хранителни нарушения. Член на Българска асоциация на професионалистите по здравни грижи  БАПЗГ, Член на Българското научно дружество по хранене и диететика БДХД и на Международната асоциация по спортно хранене ISSN. Международен асоцииран сътрудник IAEDP™/ADII.

Консултантска дейност

Консултант диетолог към Медицински център за рехабилитация и спортна медицина. Консултант диетично хранене към два от най-големите СПА и Балнео центрове на територията на страната.

Консултант хранене към две частни детски заведения.

Професионални интереси

Хранене при специфични и вътрешни заболявания, хранителни разстройства и хранителна непоносимост. Спортно хранене. Редукция и покачване на телесна маса, малнутриция.

Други области на интерес

Областите на Педиатрично хранене и придирчиво хранене при деца и юноши.

Директно на e-mail, без СПАМ съобщения!

Искаш ли да получаваш ценни съвети?

© Мартина Измирлийска - всички права запазени
Нито един от материалите, публикувани в сайта не трябва да се възприема като обещание или гаранция за постигане на конкретни цели или резултати. Успехът Ви може да варира значително в зависимост от строго индивидуални фактори като възраст, здравословно състояние, скорост на обмяната на веществата, физическа култура, психологическа нагласа, обкръжение и други.

Изработка и поддръжка на Интернет уебсайтове, онлайн магазини и системи

Защитено съдържание!