Хората, с които работя в сферата на спорта

Хората, с които работя в сферата на спорта

Васил Филипов

Персонален фитнес коуч

Васил е IFBB състезател и сертифициран персонален треньор за начинаещи и любители от PTA,  Атина, Гърция.  Консултира хората, които искат да се занимават с Body Transformation и Bodybuilding за любителски и здравословни цели. Занимава се с Фитнес повече от десетилетие насам, а от две години е и в IFBB средите, след покана и подкрепа от международен Про шампион. За кратък  период от време бележи постижения на четири от четири първенства:

2022/ 17/09 Държавно първенство Р. България 3– то място.

2022/ 10/10 Държавно първенство Р. Гърция. 2– ро място.

2022/ 29/10 Даймънт куп Р. Сърбия 2– ро място.

2022/ 17/11 Медитериън първенство Р. Малта 3 – то място

Роден е през 1982 година в град Самоков. Отдаден на основната си професия в областта на интериорния дизайн в Париж, Франция за пръв път попада в тренировките на известен персонален треньор. Това дава началото на развитието му в тази насока. Така организира времето си, че да не губи и пропуска нито секунда от спортните класове. До този момент, Васил работи с известни имена от Франция, Сърбия и Гърция.  Показва, че въпреки високият си ръст динамиката, начина на живот и професията, здравия човек е можещия.

Области на интерес: оптимално здраве и физическа активност. Фитнес и телесна трансформация.

Изготвя: онлайн и присъствени консултации, както и ръководство за тренировки при начинаещи, персонализирани тренировъчни програми и видео библиотека от упражнения за различните мускулни групи и начин на изпълнение, персонализиран хранителен план и суплементация.

Хората, с които работя в сферата на спорта

Зорница Милева

Персонален треньор

Зорница е специалист притежаващ и квалификация за групови занимания. Родена е през 1994 година в Димитровград. Спортът и работата с хора са нейна мисия вече повече от 10 години.  Още като тинейджър поставя началото на своя професионален път във фитнес залата, превръщайки хобито си в основна работа. Зорница изготвя персонални тренировъчни програми според способностите и желанията на клиента. Без значение дали предпочитате да преобразите себе си в салона, на стадиона или у дома, нейните методи са подходящи за всеки пол и възраст.

Области на интерес: оптимално здраве и физическа активност. Фитнес и телесна трансформация.

Изготвя: онлайн и присъствени консултации. Коучинг програма, която включва проследяване на развитието (онлайн и лично), съвместни тренировки, съблюдаване за правилното изпълнение на упражненията, както и съдействие и постоянна подкрепа.